رایزنی بن سلمان و ماکرون درباره اوکراین
ولیعهد عربستان و رئیسجمهوری فرانسه طی تماس تلفنی در خصوص پیامدهای جنگ اوکراین بر بازارهای انرژی گفتگو کردند. 
به گزارش راهبردمعاصر، «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی با «امانوئول ماکرون» رئیس جمهور فرانسه طی تماس تلفنی پیامدهای جنگ اوکراین بر بازارهای انرژی را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
دفتر ریاست جمهوری فرانسه در بیانیهای اعلام کرد: ماکرون و بن سلمان در این مکالمه تلفنی، در مورد راهکارهای تنشزدایی در منطقه و تقویت مشارکت میان فرانسه و عربستان، گفتگو کردند.
در این گفتگو همچنین بر جنگ در اوکراین و اثرات بیثباتکننده آن در مقیاس جهانی، بهویژه، عدم تعادل ناشی از آن در بازارهای انرژی و اقدامات احتمالی برای تضمین عرضه برای همه و مهار افزایش قیمتهای جهانی بحث شد.
در بیانیه دفتر ریاست جمهوری فرانسه آمده است: «ولیعهد سعودی انتخاب مجدد ماکرون به سمت رئیس جمهوری را تبریک گفت».
دو طرف همچنین در خصوص بحرانهای منطقهای صحبت کرده و ماکرون بر ادامه تلاشها برای کاهش تنش در منطقه، در چارچوب پیگیری نتایج کنفرانس بغداد با مشارکت همه بازیگران منطقه در سال گذشته، تاکید کرد.
رئیس جمهور فرانسه و ولیعهد عربستان نیز در مورد وضعیت لبنان پس از انتخابات پارلمانی گفتگو کردند.
ولیعهد سعودی و رئیس جمهوری فرانسه، تمایل خود برای تقویت همکاری و شراکت میان دو کشور را مورد تاکید قرار دادند./تسنیم